تبلیغات
قسم به قلم و آنچه می نگارند... - آشپزی سریع ، هنر مامان (1)
قسم به قلم و آنچه می نگارند...
گروه فرهنگی و هیئت محبان الرضا علیه السلام
آشپزی سریع  ؛  هنر مامان (1)

 
        
                             


پسر 5 ساله ام، چند روزی بود که هر غذایی می پختم ( به غیر از قورمه سبزی) بهونه می گرفت و 
میگفت : « من از اون غذاها که خورشته و برنجه و لوبیا داره می خوام» . 
می گفتم : «همون که سبزی هم داره؛ یعنی قورمه سبزی؟» 
می گفت : « بله!»
امروز که بعد از حدود 3 ماه خودم رفتم  میدون تره بار، چشمم به قارچ های پشت شیشه ی یکی از غرفه ها افتاد.
یادم افتاد پسرم خیلی قارچ دوست داره. دویست گرم قارچ خریدم و برگشتم خونه.
فکر کردم چی درست کنم که خیلی خوشش بیاد.
به ذهنم رسید از چیزایی شبیه چیکن استروگانف خوشش میاد.
اما همه ی موادش رو تو  خونه نداشتم و دیگه هم وقت و حوصله ی بیرون رفتن رو نداشتم.
با هر چیزی که داشتم، یه چیزی شبیه همون غذا درست کردم و اسمش رو گذاشتم: « بوقلمارچ».
دیدم این مشکل تنوع غذایی ، برای هر مامانی پیش میاد. 
به همین دلیل، مناسب دیدم برای شما بخشی رو بذارم که شاید وقتی به دردتون بخوره.
با دیگر دوستان هم مشورت کردم و همه موافق بودن.
البته تصمیم گرفتیم که از دوستانی که دست پخت خیلی خوبی دارن و با سلیقه هم هستن، استفاده کنیم.



  « بوقلمارچ »  
گفته بودم که این غذا تغییر شکل یافته ی چیکن استروگانوفه.
به خاطر همین، اسمش هم یه اسم من درآوردیه.
پزشکان ، بخصوص متخصصین طب سنتی، بدلیل روش های نادرستی که امروزه در پرورش مرغ  وچود داره،
توصیه می کنن که از گوشت این مرغ ها، استفاده نکنیم.
ما هم که این توصیه رو جدی گرفتیم، معمولا از گوشت بوقلمون استفاده می کنیم.
تو این غذا هم از گوشت بوقلمون استفاده کردیم.

موادمورد نیاز:

گوشت بوقلمون                                150 الی 200 گرم
قارچ                                                 150 الی 200 گرم
فلفل دلمه ای سبز خیلی کوچک      1 عدد
پیاز متوسط                                      3 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن        به میزان دلخواه
پودر سیر                                          نوک قاشق چایخوری
روغن (ترجیحا کنجد یا زیتون)             4 قاشق غذاخوری
آبلیمو یا لیمو ترش تازه                     3 قاشق غذاخوری آبلیمو یا 2 عدد لیموترش 
آب                                                  5 لیوان
پنیر ( ترجیحا پنیر پیتزا یا پروسس)     60 گرم یه چیزی اندازه ی یه قوطی کبریت


روش تهیه :

پیازها رو ریز خرد کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا آبش کمی گرفته بشه ،
روغن رو بهش اضافه کنید و کمی پیازها رو تفت بدید تا کمی سبک بشه .

(نکته: مواد این غذا اصلا نباید سرخ بشه )

گوشت رو حبه حبه کرده و به پیازها اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت بدید.
در همین حال نمک و ادویه ها رو اضافه کنید و 2 دقیقه مواد رو هم بزنید.
فلفل دلمه رو به مواد روی گاز اضافه کنید و حدود باز 3 دیقه مواد رو تفت بدید.

                                       

از طرفی، قارج ها رو به حبه های بزرگ تر تقسیم کنید و اونها رو روی حرارت زیاد قرار بدید.
همینکه قارچ رو روی حرارت گذاشتین، آبلیمو یا لیموی تازه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید .
اونقدر قارچ باید تفت بخوره که بیشتر آبش گرفته بشه.
حالا قارچ ها رو به بقیه ی مواد درون قابلمه اضافه کنید.
نوبت اضافه کردن 3 لیوان آب رسیده.
آب رو که اضافه کردید، در ظرف رو بذارید و  
صبر کنید مواد تا جایی جوش بخورن که بیشتر آبشون گرفته بشه.
بعد پنیر رو به مواد اضافه کنید و بعد هم یه لیوان آب بریزید 
و بذارید همه با هم جوش بخورن.
غذا باید اونقدر جوش بخوره که جا بیفته.

  حالا غذا آماده است

اگه بخواید این غذا رو با برنج بخورید، آبش باید به اندازه ی خورشت معمول تون باشه.
و اگه  هم بخواید با نون میل کنید باید آبش اونقدر کم باشه که به چشم نیاد.
آشپز: مامانِ محمد 






درباره وبلاگ

چند تا جوون تازه کار
تو فضای مجازی هستیم.
قبلاً همه ی کارامون،
تو فضای حقیقی انجام می شد.
تصمیم گرفتیم به این فضا هم
رنگی از حقیقت رو نشون بدیم.
مدیر وبلاگ : دوست شما
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
اوقات شرعی
ابزار وبلاگ
چاپ این صفحه